Kumppanisisältöä

Näytä kohteet alueelta:
Alueella  {{visibleCities.length}}  tähtikohdetta
Panoramakuva | Aleksanterinkatu 9 | Toimitilat Helsinki

Kluuvi For Business

Ydinkeskusta, Helsinki
Huippuluokan toimitilat Helsingin ydinkeskustassa arvostetussa ja historiallisessa korttelissa keskellä loistavia kulkuyhteyksiä. Kiinteistön yhteydessä toimii monipuolinen kauppakeskus Kluuvi, ja kävelyetäisyyden päässä ovat kaikki Helsingin keskustan palvelut.
Moderneja yrityspuiston punasävyisiä rakennuksia. Isot lasiset ikkunat.

Plaza Business Park Tuike

Aviapolis, Vantaa
Vuokraa pääkonttoritason toimitilat Plaza Business Park Tuikkeesta Vantaan Aviapoliksesta. Plazassa panostetaan hyvään tunnelmaan, kestäviin arvoihin ja jatkuvaan uudistumiseen.
Toimitilat Helsinki | Erottajankatu 2 | Panorama

Erottaja2

Keskusta, Helsinki
Korkealuokkaisia toimitiloja historiallisessa ympäristössä. Käyttäjälähtöisesti suunnitellut toimitilat sijaitsevat arvorakennuksessa Helsingin parhaalla paikalla.
Pitkulainen varastokiinteistö Airbase Aviapolis (Äyrikuja 3) ilmakuvassa. Toimitiloihin johtaa nosto-ovia ja lastaustaskuja. Taustalla näkyy Kehä III ja Lentoasemantien liittymä.

Airbase Aviapolis

Veromies, Vantaa
Airbase tarjoaa lähes hehtaarin verran helposti saavutettavaa varastointitilaa aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeesta, Vantaan sydämestä
Salo_IoT_Campus_Joensuunkatu_7

Salo IoT Campus

Meriniitty, Salo
Salo IoT Campus on viihtyisä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten kohtaamispaikka. Räätälöimme saumattomasti juuri sinun ja yrityksesi vaatimuksiin soveltuvat toimistotilat sekä palvelut.
MOVE-toimistorakennuksen aula. Aulatilassa iso ikkuna, kattovalaisimia, kaksi tummanvihreää sohvaa, puiset tuolit sekä pöydät. Seinällä rakennuksen logo.

MOVE

Pitäjänmäki, Helsinki
Move tarjoaa yrityksille muuntojoustavat, tämän päivän vaatimuksia täyttävät modernit toimitilat. Keskeinen sijainti kasvavassa Pitäjänmäessä takaa helpon saavutettavuuden niin pikaratikalla, bussilla, junalla kuin autolla.

Opus 2

Herttoniemi, Helsinki
Löydä yrityksellesi toimitilat Hertsikan parhaalta paikalta Herttoniemi on yrityksille loistava paikka toimia suurimpien ruuhka-alueiden ulkopuolella ja helposti saavutettavissa, Itäväylän ja metrolinjan varrella. Opus 2 -rakennus on osa Opus Business Parkia, joka sijaitsee Hertsin lähipalvelukeskusta vastapäätä.

Aleksi 15

Ydinkeskusta, Helsinki
Nykyaikaiset ja uniikit toimitilat historiaa huokuvassa ympäristössä
Toimistotalon aulassa on isot korkeat ikkunat ja vastaanottotiski.

Quartetto Business Park Basso

Leppävaara, Espoo
Quartetto Basso on valoisa ja lämminhenkinen toimistotalo vetovoimaisessa Espoon Leppävaarassa. Basso on osa Quartetto Business Parkin neljän talon yrityspuistoa, ja se tarjoaa laadukkaita toimitiloja sekä monipuolisesti yritysten tukipalveluita. 
Vehreän ympäristön keskellä on uudehko punainen toimitilarakennus, jonka julkisivussa on runsaasti ikkunoita. Autotie kulkee vierestä.

Helsingin Nuijamiestentie 12

Haaga, Helsinki
Helsingin Haagasta löytyy toimistotalo sympaattisen rauhallisella sijainnilla, jossa puistot ja vehreä luonto ovat lähellä. Tänne ei keskustan ruuhkat yllä.