Monitoimitilat.fi

38 toimitilaa

Monitoimitilat.fi toteuttaa laadukkaita tiloja, joissa voit keskittyä yrityksesi toimintaan ja sen kehittämiseen – joustavat ja modernit monitoimitilat muuntuvat yrityksen tarpeen mukaan. Tonttien sijainti on logistisesti hyvin toimiva, ja yksityiskohdissa on huomioitu yrityksen arjen tarpeet. Monitoimitilat soveltuvat varasto-, toimisto-, näyttely- tuotanto- ja myymälätoimintaan.

TÄHTIKOHTEEMME 4 {{length}}kpl

Satukukanpolku_Monitoimitilat

Järvenpään Satukukanpolku 5

Satukallio, Järvenpää
Miltäpä kuulostaisi uudenaikaiset toimitilat paraatipaikalta Järvenpäästä, aivan Lahden moottoritien vierestä? Tilat olisivat muuntojoustavat juuri sinun yritystäsi varten ja kaiken lisäksi kustannustehokkaat. Tilan logistiset yhteydet olisivat ensiluokkaisia ja kyllä, tilat myös näyttäisivät hyvältä!
Majavantie_banneri

Tuusulan Majavantie 10

Sula, Tuusula
Suositun Sulan yritysalueen sydämessä sijaitseva Monitoimitilat-konseptia noudatteleva Majavantie 10 on yhteispinta-alaltaan noin 2.498 m² ja sen valmistumisajankohdan oletetaan sijoittuvan syksylle 2019.
Jasperintie 270 C_Monitoimitilat

Pirkkalan Jasperintie 270 C

Vesala, Pirkkala
Pirkkalan monitoimitiloissa mahdollisuutesi ovat rajattomat! Pirkkalan Jasperintie 270 C, ainutlaatuisen Monitoimitilat-konseptin mukainen monitoimitilakokonaisuus on muuttovalmis arviolta syksyllä 2019. Tämä on mahdollisuutesi päästä nykyaikaiseen toimitilaan, jossa ei tarvitse tinkiä niin mistään.
Friisinmäentie 5_Monitoimitilat

Espoon Friisinmäentie 5

Friisinmäki, Espoo
Friisinmäentie 5 on uusi Monitoimitilat-konseptin mukainen kohde, joka tulee sijaitsemaan näkyvällä paikalla aivan Turunväylän varrella uuden Laajalahden liittymän (Turvesolmu) kohdalla, Kehä I:n läheisyydessä. Erinomainen sijainti mahdollistaa nopean ja tehokkaan liikkumisen joka suuntaan. Hankkeen arvioitu valmistumisajankohta on vuodenvaihde 2019/2020.

Monitoimitilat.fi — vapaat toimitilat