Monitoimitilat.fi

14 toimitilaa

Monitoimitilat.fi toteuttaa laadukkaita tiloja, joissa voit keskittyä yrityksesi toimintaan ja sen kehittämiseen – joustavat ja modernit monitoimitilat muuntuvat yrityksen tarpeen mukaan. Tonttien sijainti on logistisesti hyvin toimiva, ja yksityiskohdissa on huomioitu yrityksen arjen tarpeet. Monitoimitilat soveltuvat varasto-, toimisto-, näyttely- tuotanto- ja myymälätoimintaan.

TÄHTIKOHTEEMME 4 {{length}}kpl

Satukukanpolku_5_Monitoimitilat_panorama2

Järvenpään Satukukanpolku 5

Satukallio, Järvenpää
Miltä kuulostaisivat moderni monitoimitila paraatipaikalta Järvenpäässä, aivan Lahden moottoritien vieressä? Satukukanpolun siistit tilat ovat muokattavissa juuri sinun yritystäsi varten, ja kaiken lisäksi kustannustehokkaat. Myös logistiset yhteydet ovat ensiluokkaisia.
Majavantie_10_Monitoimitilat_panorama2

Tuusulan Majavantie 10

Sula, Tuusula
Suositun Sulan yritysalueen sydämessä sijaitseva Monitoimitilat-kohde Majavantie 10 on valmistunut vuonna 2020, ja tarjoaa yhteensä noin 2.498 neliötä laadukasta ja monikäyttöistä toimitilaa.
Panoraamakuva | Jasperintie 270 C | toimitilat Pirkkala

Pirkkalan Jasperintie 270 C

Vesala, Pirkkala
Pirkkalan monitoimitiloissa mahdollisuutesi ovat rajattomat! Pirkkalan Jasperintie 270 C, ainutlaatuisen Monitoimitilat-konseptin mukainen monitoimitilakokonaisuus on nyt muuttovalmis. Tämä on mahdollisuutesi päästä nykyaikaiseen toimitilaan, jossa ei tarvitse tinkiä niin mistään.
Friisinmäentie 5_Monitoimitilat_panorama2

Espoon Friisinmäentie 5

Friisinmäki, Espoo
Friisinmäentie 5 on vuonna 2020 valmistunut Monitoimitilat-konseptin mukainen kohde, joka sijaitsee näkyvällä paikalla aivan Turunväylän varrella uuden Laajalahden liittymän (Turvesolmu) kohdalla, Kehä I:n läheisyydessä. Erinomainen sijainti mahdollistaa nopean ja tehokkaan liikkumisen joka suuntaan. 

Monitoimitilat.fi — vapaat toimitilat