S-Pankki Kiinteistöt Oy

78 toimitilaa

S-Pankki Kiinteistöt Oy hallinnoi, johtaa ja kehittää ammattitaidolla merkittävää kiinteistövarallisuutta Suomessa. Kohteisiin lukeutuu monipuolisia toimisto-, liike-, tuotanto- ja varastokiinteistöjä, business parkeja sekä kauppakeskuksia. S-Pankki Kiinteistöt Oy on osa S-Pankin Varallisuudenhoitoa.

TÄHTIKOHTEEMME 3 {{length}}kpl

Vehreän ympäristön keskellä on uudehko punainen toimitilarakennus, jonka julkisivussa on runsaasti ikkunoita. Autotie kulkee vierestä.

Helsingin Nuijamiestentie 12

Haaga, Helsinki
Helsingin Haagasta löytyy toimistotalo sympaattisen rauhallisella sijainnilla, jossa puistot ja vehreä luonto ovat lähellä. Tänne ei keskustan ruuhkat yllä.
Toimistotalon aulassa on isot korkeat ikkunat ja vastaanottotiski.

Quartetto Business Park Basso

Leppävaara, Espoo
Quartetto Basso on valoisa ja lämminhenkinen toimistotalo vetovoimaisessa Espoon Leppävaarassa. Basso on osa Quartetto Business Parkin neljän talon yrityspuistoa, ja se tarjoaa laadukkaita toimitiloja sekä monipuolisesti yritysten tukipalveluita. 
Moderneja yrityspuiston punasävyisiä rakennuksia. Isot lasiset ikkunat.

Plaza Business Park Tuike

Aviapolis, Vantaa
Vuokraa pääkonttoritason toimitilat Plaza Business Park Tuikkeesta Vantaan Aviapoliksesta. Plazassa panostetaan hyvään tunnelmaan, kestäviin arvoihin ja jatkuvaan uudistumiseen.

S-Pankki — vapaat toimitilat