Coworking-tila Werstas valmistui kokonaisuudessaan Turussa

28.7.2016

Turun Science Parkissa, EuroCityn 4. ja 5. kerroksessa sijaitsevan Coworking-tila Werstaan viimeinen osa jääkausi valmistui heinäkuun alussa. Werstaan kokonaispinta-ala on nyt 3000 neliömetriä. Laajennus toi Werstaaseen lisää paljon kaivattuja yhteisöllisiä työtiloja mm. työhuoneiden ja nyt uutuutena myös yksittäisten työpisteiden muodossa.

| Werstaan tapahtumakahvila paratiisissa toimii mm. mobiiliasiakkaiden yhteisöllisenä työtilana  |

Jääkauden valmistumisen myötä Werstas sai 21 uutta työhuonetta, jotka ovat kooltaan 8-92 neliömetriä. Laajennuksen jälkeen vuokralaisten käytettävissä on kahdessa kerroksessa jopa kuusi neuvotteluhuonetta ja 13 hiljaista huonetta. Yhteisöllisempään työskentelyyn sekä mobiiliasiakkaille sopivia keittiöitä ja työskentelykahviloita on useampia. Työpistejäsenien käytössä on avara yhteistila, jossa on yhteensä 13 työpistettä. Jääkaudessa on käytettävissä myös lukittavia lokeroita, jotka palvelevat pientä lisämaksua vastaan hyvin vuokralaisia, joilla ei ole omaa huonetta.

Suuren kysynnän vuoksi kaikki uudet työhuoneet on jo vuokrattu. Työpiste- ja mobiilijäsenyyksiä on kuitenkin saatavilla ja työhuoneistakin kiinnostuneet voivat ilmoittautua jonotuslistalle. Werstaassa vietetään avajaisia 18.8.

(Kuva: Werstas)