Kauppakeskus Forum on Suomen paras kauppakeskus

24.10.2016

Kauppakeskus Forum valittiin Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi pohjoismaisen kauppakeskusyhdistyksen toimesta. Voiton myötä Forum kilpailee pohjoismaiden parhaan kauppakeskuksen tittelistä keväällä 2017.

| 30-vuotias Kauppakeskus Forum Helsingin keskustassa kattaa kokonaisen korttelin |

Valinnan perusteena mainittiin mm. onnistunut uudistustyö, joka vietiin läpi menestyksekkäästi rohkealla näkemyksellä, innovatiivisuudella, eri tahoja sitouttavalla ammattimaisella ja käytännönläheisellä johtamistyylillä. Lisäksi Forum on omassa ympäristössään merkittävä toimija, joka on paitsi taloudellisesti kannattava myös kohderyhmäänsä puhutteleva.

Kauppakeskus Forumin omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Sponda. Heillä iloitaan ja ollaan ylpeitä siitä, että oman alan toimijat arvostavat viime vuosien muutostöitä valitessaan Forumin vuoden kauppakeskukseksi. Kauppakeskus on käynyt läpi pitkän, kolmevuotisen remontin jonka aikana tiloja modernisoitiin, energiatehokkuutta parannettiin ja kasvatettiin myös keskuksen pinta-alaa.

Kauppakeskus Forum on yksi Suomen vanhimmista kauppakeskuksista, se on toiminut jo 30 vuoden ajan. Nykyään Forum on yksi suurimmista ja vilkkaimmista kauppakeskuksista. Se kattaa kokonaisen korttelin Helsingin ydinkeskustassa, siellä on noin 140 eri liikettä ja vuosittaisia kävijöitä on lähes 14 miljoonaa. Kauppakeskuksen neljä kulmakiveä ovat muoti ja urheilu, kahvila- ja ravintolatoiminta sekä elektroniikka- ja kodinkonekauppa.