Toimitilamarkkinoille uusi konsepti palvelemaan niin kiinteistönomistajia kuin toimitilanhakijoitakin

25.5.2018

Caverion, Talenom ja Bureau Real Estate lanseeraavat yhdessä palvelukonseptin, jossa kolme yritystä huolehtii yhdessä keskeisistä kiinteistöjohtamispalveluista.

| Caverion tarjoaa entistä laajemmin kiinteistöjohtamisen palveluita |

Caverion tuo markkinoille entistä laajemman kiinteistöjohtamisen palvelun, jossa toimitilojen vuokrauksesta vastaa Bureau Real Estate Finland Oy. Bureau Real Estate laajentaa toimintaansa omistajalähtöiseen toimitilavuokraukseen osana Caverionin ja Talenomin kanssa luotua kiinteistöjohtamisen palvelukokonaisuutta.

”Bureaulla on vahva ote toimitilavuokrausmarkkinassa ja omistajalähtöinen vuokraus on luonnollinen kehityssuunta liiketoiminnan kasvattamiselle. Etenkin toimistotilojen ylitarjonta on selkeästi luonut tarvetta omistajalähtöiselle sekä projektiluontoiselle vuokraustoiminnalle”, Bureau Real Estate Finlandin toimitusjohtaja Mikko Kivimäki toteaa tiedotteessa.

Johtamisen keskiössä digitaalinen asiakasportaali

Caverionin reaaliaikainen asiakasportaali toimii johtamisen, laadun varmistamisen ja raportoinnin digitaalisena alustana. Portaali kerää tiedot kumppaneiden palveluista yhteen näkymään, josta myös asiakkaan on helppo seurata kiinteistöjensä tilannetta. Tiedon pohjalta kiinteistön tulevaisuutta voidaan suunnitella niin teknisestä ja laadullisesta kuin toiminnan ja taloudenkin näkökulmasta.

Lue aiheesta lisää tästä ›