Salo IoT Campus voitti kiinteistöalan Vuoden Ympäristöteko -kilpailun

9.10.2019

Ensimmäistä kertaa järjestetyn kilpailun tavoitteena on työympäristöjohtamisen tunnettuuden ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden parantaminen. Vuoden Ympäristöteko -kilpailu haluaa myös tuoda julki parhaita työympäristöjen kehittämisen caseja.

SaloIoT_coworking

Kuvassa Salo IoT Campuksen coworking-tilat. Kuva: Suomen Tiloja.fi Oy.

Rakennus- ja kiinteistöalan järjestö RAKLI ja toimitilajohtamiseen keskittynyt järjestö FIFMA järjestivät Vuoden Ympäristöteko -kilpailun ensimmäistä kertaa. Kilpailu huipentui palkintotilaisuuteen, joka toteutettiin REWORK 2019 -tilaisuudessa 8. lokakuuta 2019. 


IoT Campus herätti eloon Salon kampusalueen


Salo IoT Campus perustettiin vuonna 2017, kun Microsoftin ja Nokian vanhat tilat tyhjentyivät ja noin 90 000 neliötä hyväkuntoista tilaa jäi vailla käyttäjää. Tilat uudistettiin, ja nykyään tämä monikäyttäjäympäristö toimii muun muassa yritysten, koulujen ja oppilaitosten yhteisönä. Kampus on panostanut vuokralaisten viihtyvyyteen tarjoamalla peruspalveluiden lisäksi mm. elokuvailtoja ja liikuntavuoroja. Kampusalue heräsi eloon vain parissa vuodessa, ja tilat ovat täyttyneet odotettua rivakammin.
Kilpailun voittajaa kiitettiin muun muassa innovatiivisuudesta ja rohkeudesta. Voittajaa kehuttiin siitä, että se on edistänyt työntekijöidensä työhyvinvointia sekä lisännyt alueen työllisyyttä ja elinvoimaisuutta. Kilpailun voittajaa kehuttiin myös kestävän kehityksen edistämisestä niin rakennetun ympäristön kuin koko alueen näkökulmasta.

Tutustu Salo IoT:n vuokrattaviin tiloihin

Lisää aiheesta:


Salo IoT Campus: https://www.saloiotcampus.fi/fi/uutiset/vuoden-tyoymparistoteko-kilpailun-voittajaksi-valittu-salo-iot-campus