Jyväskylän Kauppakeskus Seppä on jo harjakorkeudessa

23.11.2016

Seppälän liikealueelle nouseva Kauppakeskus Seppä valmistuu kahdessa osassa vuoden 2017 aikana. Seppä tulee palvelemaan hyvin kuluttajien nykyisiä odotuksia tarjoten kattavan valikoiman erikoiskauppoja ja toimien yhä enemmän myös ajanviettopaikkana.

| Jyväskylän Kauppakeskus Seppä – visualisointikuvaa Ahjokadun suunnasta |

Kauppakeskukseen valmistuu yhteensä 24 000 m² kahteen kerrokseen, tarjoten toimitilat yli 50 liikkeen ja ravintolan käyttöön. Kauppakeskuksen omassa pysäköintihallissa tulee olemaan 600 autopaikkaa, minkä lisäksi myös viereisen Prisman pysäköintimahdollisuudet ovat käytettävissä.

Sepän suunnittelussa lähtökohtina ovat toimineet asioimisen helppous ja selkeys. Myös toimivat ja nykyaikaiset tilat, hyvä sijainti sekä kiinnostava liikevalikoima ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Lisäksi ekoloogisuudella on ollut suunnittelussa vahvasti mukana. Rakentamisessa käytetään uusimpia energiatehokkaita ratkaisuja, luonnonvaloa hyödynnetään isojen kattoikkunoiden avulla ja pysäköintihalliin tulee latauspisteitä sähköautoille sekä parkkipaikkoja myös pyörille.

Iso osa Kauppakeskus Sepän tiloista on jo vuokrattu. Uusina toimijoina Jyväskylään tulevat mm. XXL ja Power. Muita vuokralaisia ovat mm. Toys”R”Us, H&M, Vero Moda, Kicks, Glitter ja Teknikmagasinet. Kattavan myymälätarjonnan lisäksi keskukseen tulee ravintolamaailma, jota edustavat mm. Ristorante Momento, Ravintola Taikuri, Tamarin, Pancho Villa sekä Spice Ice.