Kauppakeskus IsoKristiinan laajennushankkeen ensimmäinen vaihe valmistui Lappeenrannassa

7.5.2015

Cityconin ja Ilmarisen yhteisomistaman kauppakeskuksen uudistus- ja laajennushankkeen ensimmäisen vaiheen avajaisia juhlittiin 7. toukokuuta.

| Kauppakeskus IsoKristiinan sisätiloja Lappeenrannassa |

Lappeenrannan keskustassa sijaitseva IsoKristiina on monipuolinen kauppakeskus, jossa palvelee noin 60 eri liikettä. Kauppakeskuksessa toimii päivittäistavaraliikkeiden lisäksi erikoisliikkeitä ja useita tavarataloja. Myös ravintola- ja kahvilatarjonta on monipuolista. Citycon ja Ilmarinen omistavat kauppakeskus IsoKristiinan sijoittajakumppaneina tasaosuuksin.

”Cityconin strategiana on keskittyä vahvojen kaupunkien ydinkeskustoihin. Olemme kyenneet luomaan vetovoimaisen keskustan kauppakeskuksen Lappeenrantaan, joka vahvana yliopistokaupunkina sopii sijoitusstrategiaamme. Olemme myös iloisia, että olemme voineet toteuttaa tämän hankkeen menestyksellisesti pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme ja osakkeenomistajamme Ilmarisen kanssa”, Cityconin sijoitusjohtaja Nils Styf sanoo.

Tällä hetkellä n. 90 prosenttia IsoKristiinan jo käytössä olevista ja juuri valmistuneista liiketiloista on vuokrattu. Lisärakentaminen jatkuu vielä ensi syksyyn, jolloin vihitään virallisesti käyttöön koko n. 34 000 m² liiketilakokonaisuus.

IsoKristiinan erikoisuutena kauppakeskuksen sisään sijoittuvat Lappeenrannan kaupunginteatterin uudet tilat. Teatteri aloittaa toimintansa tammikuussa 2016. Syksyllä IsoKristiinassa avataan Finnkinon uusi elokuvakeskus ja Fitness 24/7 –kuntosali.Tämän lisäksi kauppakeskuksen naapurissa sijaitsevan hotelli Lappeen ensimmäisen kerroksen tilat on integroitu osaksi IsoKristiinaa.

”Tavoitteenamme on ollut tehdä Lappeenrannan ydinkeskustaan ihmisten arkea lähellä oleva kauppakeskus. Olemme saaneet mukaan hyviä ja vahvoja, kansainvälisiä sekä suomalaisia ankkurivuokralaisia, mutta IsoKristiinasta löytyy myös erinomaisia paikallisia yrittäjiä”, Cityconin hankekehityspäällikkö Heikki Alén sanoo.