Kauppakeskus IsoKristiinan uudistus- ja laajennushanke valittiin Vuoden kauppakeskusteoksi 2016

2.6.2016

Noin 2,5 vuotta kestäneessä kehityshankkeessa Lappeenrannassa sijaitsevan Kauppakeskus IsoKristiinan vanha osa uudistettiin täydellisesti. Samalla kauppakeskusta laajennettiin. Vuoden kauppakeskusteko -palkinnon jakaa Suomen Kauppakeskusyhdistys.

| Kauppakeskus Iso Kristiina sisäkuva |

Uudistettu IsoKristiina avattiin kahdessa vaiheessa toukokuussa ja syyskuussa 2015. Laajan kauppa- ja palvelutarjonnan lisäksi IsoKristiinaan sijoittuvat mm. Lappeenrannan uuden kaupunginteatterin tilat. Teatterin ja kauppakeskuksen yhdistäminen on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen idea.

Lisäksi IsoKristiinasta löytyy Finnkinon elokuvateatteri, ja naapurissa sijaitsevaan hotelli Lappeeseen on kauppakeskuksesta suora sisäyhteys.

”Uudistamisessa on huomioitu esimerkillisen vahvasti paikallisia tarpeita ja kulttuuria ottamalla kaupunkilaiset alusta alkaen tiiviisti mukaan projektiin. Nyt IsoKristiina voi ylpeillä poikkeuksellisella kokonaisuudella, johon laajan kauppa- ja palvelutarjonnan lisäksi yhdistyvät saumattomasti myös Lappeenrannan kaupunginteatteri sekä hotelli Lappee”, todetaan Kauppakeskusyhdistyksen perusteluissa.

Citycon ja Ilmarinen omistavat Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus IsoKristiinan puoliksi.

Kuva: Citycon.fi