LähiTapiolan Kauppakeskus Seppä on avannut ovensa Jyväskylässä

3.11.2017

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon rakennuttama ja Skanskan rakentama Kauppakeskus Seppä on avattu Jyväskylässä. Seppä vastaa pinta-alaltaan neljää jalkapallokentällistä. Kauppakeskukseen tulee noin 60 erikoisliikettä sekä ravintolakatu.

| Jyväskylän Kauppakeskus Seppä – visualisointikuvaa Ahjokadun suunnasta |

- Seppälä on yksi Jyvässeudun nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä kaupunginosista ja tarjoaa näin ihanteellisen sijainnin valmistuvalle kauppakeskukselle pääväylien läheisyydessä, kertoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli tiedotteessa.

Yhdeksi Kauppakeskus Sepän tärkeimmistä arvoista muodostuu vastuullisuus. Kauppakeskus haluaa olla mukana edistämässä Keski-Suomen kestävää kehitystä esimerkiksi kestävillä energiaratkaisuilla ja materiaalivalinnoilla. Aurinkopaneeliensa ansiosta kauppakeskuksesta tulee Keski-Suomen suurin aurinkovoimala, jossa on monia ekologisesti tuotetun sähkön latauspisteitä. Aurinkovoimala mahdollistaa asiakkaille myös sähköautojen latauksen. Kauppakeskus tavoittelee kansainvälisen LEED-ympäristösertifikaatin platinatasoa.

Kauppakeskushankkeen kokonaisinvestointi on noin 70 miljoonaa euroa. LähiTapiolasta hankkeeseen sijoittavat yhtiöt ovat LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Yhteiset Kiinteistöt Ky ja LähiTapiola Keski-Suomi.