Lakeuden Ankkuri -kauppakeskushanke etenee Seinäjoella

22.3.2017

YIT:n ja Keskon yhteisessä hankkeessa rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kesällä 2017 ja kauppakeskus valmistuu vuonna 2019.

| Kauppakeskus Lakeuden Ankkuri valmistuu Seinäjoelle vuonna 2019 |

Sijainti keskellä maakuntaa, hyvät liikenneyhteydet ja n. 1 900 ilmaista pysäköintipaikkaa luovat Lakeuden Ankkurille noin 500 000 ihmisen asiakaspotentiaalin puolentoista tunnin ajomatkan etäisyydellä Seinäjoesta. Monet asiakkaista tulevat vierailemaan myös muualla Seinäjoella lisäten kaupungin vetovoimaa.

Kauppakeskuksen pinta-ala on n. 58 000 m² ja sinne sijoittuu lähes sata erilaista kaupan ja palveluliiketoiminnan vuokralaista. Keskuksessa tulee olemaan seudullisesti ylivoimainen tarjonta muodin, kauneuden ja terveyden, sisustamisen ja kodintarvikkeiden liikkeitä sekä ravintoloita, kahviloita ja muita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Lakeuden Ankkuri tulee täydentämään merkittävästi myös Seinäjoen kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa; kauppakeskuksen oma tapahtuma-aukio ja sen kiinteä katsomo ympärillä sijaitsevine ravintoloineen, kahviloineen sekä monipuolinen elokuvateatterimaailma mahdollistavat ympärivuotiset tapahtumat.