Lempäälä kehittyy – yritystontteja ja toimitiloja tarjolla

17.8.2016

Toimitilavuokraukselle on Lempäälän Kehitys Oy:n asiakkuuspäällikkö Timo Mikkosen mukaan juuri nyt kova kysyntä Lempäälässä. Lempäälän-Vesilahden Sanomien tänään julkaistun artikkelin mukaan toimitilalle on tarvetta myös kunnan keskustan alueella. Timo Mikkonen uskoo, että Lempäälän keskustan kehittäminen lisää kunnan vetovoimaa entisestään.

Lempäälä

Timo Mikkonen kertoi Lempäälän-Vesilahden Sanomille näkevänsä Lempäälän tulevaisuuden erittäin valoisana.
"Olemme kasvukäytävällä Tampereen kupeessa. Kunnan väkiluku kasvaa ja Ideaparkin ansiosta lähes kaikki suomalaiset tuntevat Lempäälän. Moottoritiellä menee 30 000–40 000 autoa päivässä. Meillä on rautatieasema ja lentokenttäkin lähellä. Tässä ollaan niin pelipaikoilla kuin vain voi olla."

Mikkonen työskentelee Lempäälän Kehitys Oy:ssä asiakkuuspäällikkönä. Hän kokee työnsä erittäin motivoivaksi.
Mikkosen tehtävänä on kotiuttaa uusia yrityksiä Lempäälään ja etsiä sopivia toimitiloja ja tontteja yrityksille. Pääpaino työllä on Marjamäessä, missä on myytävänä 30 hehtaaria maata liiketoimintaan.

Mikkosen mukaan Lempäälään on tulossa paljon kiinnostavaa uutta liiketoimintaa. Hän kertoo, että Marjamäen alueesta tulee kyselyjä laidasta laitaan, mutta erityisen paljon liikkeellä on ollut autoalan toimijoita.

"Täällä on tehty hyvää työtä ja saatu paljon aikaiseksi."