NCC rakentaa uuden ostoskeskuksen Espoon Suurpeltoon

27.9.2016

Rakennusyhtiö NCC on käynnistänyt uuden ostoskeskuksen rakentamisen Espoon Suurpellossa. Suurpellon keskus -nimiseen ostoskeskukseen tulee vuokrattavaa liiketilaa noin 4500 neliömetriä. Kiinteistö valmistuu marraskuussa 2017.

Suurpellon uuteen, nykyaikaiseen ostoskeskukseen on tulossa noin 10 liikettä, jotka sijoittuvat kahteen kerrokseen. Tavoitteena on vastata lähialueen asukkaiden arjen palvelujen tarpeisiin. On mahdollista, että ostoskeskusta laajennetaan myöhemmin. Autopaikkoja tulee olemaan 150, ja ne sijaitsevat maan tasossa.

Suurpellon keskukseen on tulossa mm. K-supermarket sekä ravintola- ja hyvinvointipalveluja. Kasvavalla ja kehittyvällä Suurpellon alueella on valmiiksi hyvät julkiset palvelut, kuten toimiva joukkoliikenne, useita uusia päiväkoteja, kirjasto sekä alueellinen liikuntakeskus. Ostoskeskuksen on tarkoitus täydentää alueen palveluvalikoimaa merkittävästi.

Keskuksen liiketiloista on tällä hetkellä vuokrattu noin 80 %. Kohde toteutetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good –tasoon.