Pasilaan tulossa Suomen suurin ravintolamaailma ja ruokakauppojen keskittymä

28.10.2016

Syksyllä 2019 avattava Kauppakeskus Mall of Tripla tulee tarjoamaan ennennäkemättömän laajan ruoka- ja ravintolakeskittymän. Päivittäistavaramyymälät ja ravintolamaailma kattavat yli kolmen jalkapallokentän kokoisen alueen.

| Visualisoitua näkymää vuonna 2019 valmistuvan Mall of Triplan kauppakäytävältä |

Mall of Tripla tulee palvelemaan alueen asukkaita ja työssäkävijöitä todella laajalla palvelutarjonnallaan. Toimitilojen vuokraus on edennyt kaikilta osin hyvin. Päivittäistavaramyymälöitä on tulossa viisi: Prisma, K-Supermarket, Alepa, K-Market ja nyt uusimpana myös Lidl. Ravintolamaailman liiketiloista sitovia sopimuksia on solmittu jo 20 tilasta. Lisäksi keskukseen tulee street food -henkinen Market Zoo, joka tarjoaa rauhallisen ja rennon ajanviettopaikan sekä helppoja ja maittavia lounaseväitä.

Tuleva kauppakeskus tarjoaa monipuolisesti myös muita palveluita. Esim. muodille varattuja tiloja on 10 000 m². Terveys- ja hyvinvointialan suurimmaksi toimijaksi on tulossa terveyspalveluita tuottava Diacor, jolle tulee Triplan kauppakeskukseen merkittävän kokoinen toimipiste aivan uudella konseptilla.

Mall of Tripla valmistuu syksyllä 2019 yhtä aikaa pysäköintilaitoksen ja Pasilan uuden aseman kanssa. Liiketilojen lukumäärän perusteella Mall of Triplasta tulee Suomen suurin kauppakeskus ja kaupalliselta sijainniltaan se tulee olemaan Suomen paras. Mall of Triplan rakennuttajana toimivan projektiyhtiön omistavat YIT, Etera, Onvest ja Fennia.