Skanskan Aviabulevardi on ensimmäinen Aviapoliksen ydinalueelle valmistunut toimistokohde

1.7.2016

Lähimpänä lentoasemaa sijaitsevalle Aviapoliksen ydinalueelle on valmistunut alueen ensimmäinen toimistotalo, Skanska CDF:n rakennuttama Aviabulevardi. Skanska on pääurakoitsijana myös toimistotalon seinänaapuriksi rakennettavassa hotellissa.

Aviabulevardi-toimistotaloon on valmistunut modernia toimistotilaa, joka on suunniteltu palvelemaan joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Erityisesti toimitilat on suunniteltu myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevan Aviapoliksen vetovoimatekijöitä ovat kansainvälisen lentokentän lisäksi hyvät maaliikenneyhteydet joka suuntaan. Kehäradan ansiosta Aviapolis on saavutettavissa Helsingin keskustasta alle puolessa tunnissa.

”Lähdimme kehittämään Aviapoliksen aseman lähialuetta ja tätä hanketta yhteistyössä Lentoasemakiinteistöjen kanssa reilut neljä vuotta sitten. Näimme jo silloin lentokentän lähialueen Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun potentiaalisimpana työpaikka-alueena, jonka asemaa Kehäradan raideliikenneyhteys entisestään vahvistaa”, johtaja Antti Nousiainen Skanska CDF:stä kertoo.

Aviabulevardi on rakennettu tavoitellen LEED-ympäristösertifikaattia, jonka taso on vähintään Gold tai jopa Platinum. ”Tilat ja talotekniikka on suunniteltu niin, että automaatio pitää sisäolosuhteet aina ihanteellisina varmistaen samalla mahdollisimman hyvän energiatehokkuuden. Erinomaiset sisäolosuhteet parantavat huomattavasti työn tehokkuutta ja vähentävät sairauspoissaoloja. Energiatehokkuus puolestaan tuo suoria säästöjä vuokralaisille, kun käyttökustannukset pysyvät hallinnassa”, toteaa Nousiainen.

Tutustu kohteeseen ja vapaisiin tiloihin osoitteessa: tiloja.fi/aviabulevardi.