Taloustutkimus: Jumbo ja Sello suositelluimmat kauppakeskukset pääkaupunkiseudulla

20.6.2016

Taloustutkimuksen teettämän Pääkaupunkiseudun kauppakeskukset 2016 -tutkimuksen tuloksista on laskettu tänä vuonna ensimmäistä kertaa nettosuositteluindeksit. Parhaimmat indeksit saavuttivat Jumbo ja Sello.

| Tiloja.fi toimitilauutiset - placeholder 02 |

Pääkaupunkiseudun kauppakeskuksia arvioitiin mm. tarjonnan, palveluiden sekä suositeltavuuden osalta Suur-Helsinki Tänään -tutkimuksessa maalis-huhtikuussa 2016. Kahvila- ja ravintolatarjonnassa onnistuivat parhaiten Kamppi, Itis ja Forum. Palvelutarjontaan ollaan tyytyväisimpiä Sellossa ja Isossa Omenassa.

Kauppakeskukset laitettiin tutkimuksessa paremmuusjärjestykseen myös kouluarvosanoin. Sello onnistui säilyttämään viime vuonna ensimmäistä kertaa saavuttamansa ykköspaikan. Uudistunut Forum jatkaa nousuaan parantaen kärkijoukosta eniten arvosanaansa.

Pääkaupunkiseudun kauppakeskukset 2016 -tutkimus toteutettiin maalis-huhtikuussa 2016. Tutkimuksessa oli mukana 31 kauppakeskusta sekä Helsingin keskustan Sokos ja Stockmann. Tutkimuksen kohderyhmänä olivat 15–79-vuotiaat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan asukkaat. Yhteensä 1047 henkilöä vastasi kyselyyn.