Tampereen ydinkeskustaan rakentuva kauppakeskus Ratina nousi harjakorkeuteen

1.6.2017

Tampereen ydinkeskustaan keväällä 2018 avautuva Spondan kauppakeskus Ratina on nyt harjakorkeudessa. Tampereen suurin kauppakeskus tulee käsittämään yhteensä 53 000 neliömetriä liike- ja palvelutilaa sekä yli 150 liikettä.

| Spondan rakennuttama Kauppakeskus Ratina on noussut harjakorkeuteen Tampereella |

Kauppakeskuksen yhteydessä on kaksi pääosin toimisto- ja palvelukäyttöön tarkoitettua funkkiskiinteistöä, jotka peruskorjataan. Kauppakeskuksen maamerkkinä toimii 45 metrin korkeuteen kohoava Periskooppi, josta aukeavat maisemat Tampereen keskustaan ja Tammerkoskelle.

Kauppakeskus Ratinaan on tulossa niin tuttuja brändejä kuin uusiakin toimijoita, joita ei Tampereella ole aiemmin ollut. Kauppakeskukseen on tulossa muun muassa noin 17 000 neliötä muotia, noin 6 000 neliötä kahvila- ja ravintolatoimijoita, kaksi isoa päivittäistavarakauppaa, useita kodin- ja vapaa-ajan liikkeitä sekä kauneus- ja terveyspalveluita. Kattavan palvelu- ja ravintolatarjonnan lisäksi kauppakeskus toimii kohtaamispaikkana ja näyttämönä erilaisille tapahtumille.

Ratinaan rakentuu myös moderni pysäköintilaitos 1215 autolle. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Ratinaan on helppo saapua kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.