Technopoliksen UMA-konsepti laajenee merkittävästi

25.8.2017

Technopolis aikoo kasvattaa yhteisöllisten työtilojen UMA-konseptiaan avaamalla 20 uutta UMA-tilaa vuoteen 2020 mennessä.

| Technopoliksen UMA-työtilakonsepti laajenee 20 kohteella |

Suunnitelma on osa Technopoliksen uudistettua strategiaa vuosille 2017–2020, jonka yhtiön toimitusjohtaja esitteli kesäkuisessa webcastissa. Silverangin mukaan Technopoliksen tavoitteena on tulla maailmanluokan työtilatarjoajaksi jaetuissa työtiloissa.

Tällä hetkellä UMA-työtiloja on 11 kaupungissa viidessä eri maassa. Uusia UMA-työtiloja on tarkoitus perustaa sekä niille paikkakunnille joissa Technopolis jo toimii, että täysin uusille paikkakunnille. Tällä konseptilla yhtiön on mahdollista rantautua pohjoismaisiin metropoleihin ilman, että että sen tarvitsisi ostaa kokonaisia toimitilakiinteistöjä.

Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitsevan lippulaivan mukaisesti, UMA-tilat voivat hyvin sijaita muuallakin kuin Technopoliksen omistamissa kiinteistöissä. Yhtiö etsiikin yhteistyökumppaneita esim. kahvila- ja hotelliketjuista sekä muista kiinteistönomistajista. Technopoliksen mukaan konseptista on mahdollista kehittää franchising-periaatteella toimiva ketju.