Uusi Pääkaupunkiseudun Toimitilat -liite ilmestyi

2.9.2016

Pääkaupunkiseudun Toimitilat -julkaisun uusin numero on ilmestynyt tänään. Julkaisu jaellaan Talouselämän liitteenä pääkaupunkiseudun alueella ja sähköiseen versioon pääset uutisen linkistä. Tämän kertaisen teemanumeron aiheena ovat toimistokohteet Kehäradan varrella.

| Pääkaupunkiseudun Toimitilat -julkaisu ilmestyy Talouselämä-lehden liitteenä kolme kertaa vuodessa |

Julkaisussa on mukana kattava otos Kehäradan varrella sijaitsevia toimistokohteita. Kehärata on nyt toiminut jo reilun vuoden päivät ja tuonut hyvien sijaintien piiriin runsaasti edustavia toimitilakohteita. Esimerkiksi Aviapoliksen alue Vantaalla ja Pasilan seutu Helsingissä tulevat kehittymään pääkaupunkiseudun merkittävimmiksi toimistokeskittymiksi. Kehäradan varrella on lisäksi useita vetovoimaisia aluekeskuksia, joista löytyy hyvän hinta-laatu-suhteen toimistokohteita.

Pääset tutustumaan lehden sähköiseen versioon täältä. Liitteen kohdeilmoituksista pääset siirtymään suoraan kohteiden nettisivuille ja tutustumaan siten tarkemmin vuokrattaviin toimistotiloihin.

Lataa tästä Pääkaupunkiseudun Toimitilat – Syyskuu 2016

Pääkaupunkiseudun Toimitilat on kolme kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu, joka sisältää tietoa vuokrattavista toimitiloista. Julkaisijana toimii Suomen Tiloja.fi Oy.