World Trade Center Turku muuttaa Turku Science Parkin alueelle

27.1.2017

Uuden vierailukeskuksen peruskivi muurattiin perinteikkäin menoin.

| Tiloja.fi toimitilauutiset - placeholder 01 |

WTC Turku muuttaa ensi vuoden alussa Turku Science Parkin alueelle. Vierailu- ja innovaatiokeskuksen peruskivi muurattiin 11.1. perinteikkäin menoin.

World Trade Center Turku ja sen toiminta siirtyy Kupittaalle, Turku Science Parkin alueelle siten, että rakenteilla oleva vierailu- ja innovaatiokeskus on sen kiintopisteenä. Vierailukeskus ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat BioCity, DataCity, ICT-City ja ElectroCity toimivat jatkossa yhdessä WTC-korttelina. WTC Turku järjestää tilaisuutensa vierailukeskuksessa sen valmistuttua.

Vierailu- ja innovaatiokeskuksen rakentaminen alkoi lokakuussa 2016. Keskus tulee esittelemään Turun seudun osaamista, elinkeinoelämän mahdollisuuksia ja tulevaisuuden visioita. Digitaalinen showroom tarjoaa yrityksille mahdollisuuden omien innovaatioidensa esittelyyn. Vierailukeskus sisältää Tulevaisuuden Turku -osion, joka kertoo kaupunkikehityksestä ja sen tulevaisuudesta. Esillä tulee olemaan myös korkeakoulujen tutkimus ja osaaminen.

Eri puolilla maailmaa on 322 WTC-taloa 89 maassa. Katto-organisaationa toimii World Trade Center Association. Turun WTC-toiminta on alkanut vuonna 1996.